Activiteiten
In verband met de corona maatregelen zijn de activiteiten voorlopig opgeschort.
Nadien komen wij weer graag in contact met vrijwilligers. Mocht u interesse hebben, kijk dan hier voor meer informatie.
Nieuws
Vacature Eerste Medewerker Huishouding
01-07-2020
Er is een vacature voor Eerste Medewerker Huishouding. Kijk voor meer informatie op vacatures.
Gerenoveerde studio's beschikbaar in gebouw Terhaghe op het Glorieuxpark te Eindhoven
29-04-2020
In gebouw Terhaghe zijn momenteel gerenoveerde studio's beschikbaar met kitchenette en een eigen slaapkamer en badkamer. Kijk voor meer informatie op woonvormen.
Zorg & Wonen Glorieux behaalt wederom het Prezo Gouden Keurmerk
15-04-2020
De Stichting Perspekt heeft na een initiële audit het Prezo Gouden Keurmerk toegekend aan de Stichting Zorg & Wonen Glorieux. Alle organisatie-onderdelen, te weten Huize Glorieux, Zonnehoeve en de leefstijlwoningen Lukashuis, Rumah Senang en Vincentius voldoen aan het wegingskader voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. Het keurmerk is verleend op 6 april 2020 en is geldig tot en met 5 april 2023. We zijn erg trots op dit mooie resultaat!
Glorieux scoort uitstekend in zowel het cliënttevredenheids- als medewerkerstevredenheidsonderzoek
06-03-2020
Eind 2019 heeft onderzoeksbureau Triqs beide onderzoeken uitgevoerd onder de bewoners, mantelzorgers en medewerkers van Glorieux. Wij zijn als organisatie erg trots op de uitstekende scores. De thema's waarop we bij onze bewoners en mantelzorgers de hoogste scores behaalden, zijn de woon- en leefomstandigheden (9.3) en de communicatie- en informatievoorziening (8.3). Bij het medewerkerstevredenheidsonderzoek scoort de algehele tevredenheid hoog (8) en de collegialiteit en sfeer wordt beoordeeld met een 7,94.
Samenwerking met Stichting Het Momentum voor meer vrijwilligers
24-02-2020
Zorg & Wonen Glorieux werkt samen met Stichting Het Momentum in een bijzonder maatjesproject voor haar bewoners met dementie. Het idee hierbij is dat de extra inzet van deze vrijwilligers onze bewoners nog meer mogelijkheden geeft om zo lang mogelijk de regie te houden, waar het nog kan. Het biedt kansen om wat meer naar buiten te gaan, iets te ondernemen, te genieten van deze extra aandacht. Lees het volledige persbericht op partners

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan Carla Bodet, vrijwilligerscoördinator of bekijkt u de website van Stichting Het Momentum www.hetmomentum.nl
Pagina: 1 van 2