Activiteiten
In verband met de corona maatregelen zijn de activiteiten voorlopig opgeschort.
Nadien komen wij weer graag in contact met vrijwilligers. Mocht u interesse hebben, kijk dan hier voor meer informatie.
Nieuws
Verlenging corona maatregelen tot en met 28 april aanstaande
01-04-2020
In verband met de verlenging van de corona maatregelen blijven Huize Glorieux en de leefstijlwoningen gesloten voor bezoek tot en met 28 april aanstaande. De hoofdpoort van het Glorieuxpark is gesloten voor bezoek en zal alleen in dringende gevallen worden geopend.
Vacature financieel medewerker met specifieke kennis van landgoederen en buitenplaatsen m/v
31-03-2020
Woondiensten Glorieux is op zoek naar een financieel medewerker m/v met specifieke kennis van of ervaring met landgoederen en buitenplaatsen. Kijk voor meer informatie op vacatures
Huize Glorieux en leefstijlwoningen gesloten voor bezoek
16-03-2020
In verband met de verscherpte corona maatregelen zijn met ingang van vandaag Huize Glorieux en de leefstijlwoningen gesloten voor bezoek tot en met 6 april aanstaande. De hoofdpoort van het Glorieuxpark is gesloten voor bezoek en zal alleen in dringende gevallen worden geopend.
Vacature medewerker nachtdienst (verzorgende IG) m/v
09-03-2020
Er is een nieuwe vacature voor medewerker nachtdienst (verzorgende IG) m/v. Kijk op vacatures voor meer informatie.
Glorieux scoort uitstekend in zowel het cliënttevredenheids- als medewerkerstevredenheidsonderzoek
06-03-2020
Eind 2019 heeft onderzoeksbureau Triqs beide onderzoeken uitgevoerd onder de bewoners, mantelzorgers en medewerkers van Glorieux. Wij zijn als organisatie erg trots op de uitstekende scores. De thema's waarop we bij onze bewoners en mantelzorgers de hoogste scores behaalden, zijn de woon- en leefomstandigheden (9.3) en de communicatie- en informatievoorziening (8.3). Bij het medewerkerstevredenheidsonderzoek scoort de algehele tevredenheid hoog (8) en de collegialiteit en sfeer wordt beoordeeld met een 7,94.
Pagina: 1 van 4